Huisartsenpraktijk
Bronkhorst

Afspraak

Voor het maken van een afspraak belt u tussen 08.30 en 12.00 uur met de assistente, telefoon 030-6771202. Zie hiervoor ook het Praktijkkaartje dat u bij de assistente kunt krijgen.

De consulttijd is maximaal 10 minuten, heeft u meerdere klachten, maakt u dan een dubbele afspraak. Praktijkondersteuners en assistentes hebben eigen spreekuren: (Zie "medewerkers")

Webagenda

U kunt ook gebruik maken van de webagenda. Behalve op de dag zelf. Deze is bedoeld om een afspraak te maken voor het spreekuur van de huisarts dokter Scheele op maandag, woensdag en donderdagochtend; en dokter Tibosch op dinsdag en vrijdag; en dokter Moorlag op maandag en donderdagmiddag en avond. Een afspraak via de webagenda duurt 10 minuten.

Voor alle psychische klachten, kleine chirurgische ingrepen of oren uitspuiten, moet telefonisch contact worden opgenomen met de doktersassistente.

Indien afspraken bezet zijn kunt u ook bellen. Wilt u meer tijd inplannen, dan dient u telefonisch contact op te nemen met de assistente.

 

Klik hier om de webagenda te openen (pagina opent in een nieuw venster)

Niet verschenen

Het komt helaas steeds vaker voor dat patiënten niet verschijnen op de door hen gemaakte afspraak. Dit is vervelend voor de medewerkers en voor andere patiënten die dan pas later een afspraak kunnen maken.
We hebben daarom besloten om, indien een afspraak niet 24 uur van tevoren afgemeld wordt, de kosten hiervan in rekening te brengen.
Deze kosten (€ 10,- bij een consult, € 20,- bij een dubbel consult) vallen niet onder de verzekering.
De bedoeling is niet mensen op kosten te jagen maar een goed lopend spreekuur te organiseren voor patiënten en medewerkers.

Site Map