« terug naar vorige pagina

Nieuwe inschrijving

Wij zijn OPEN voor nieuwe inschrijvingen binnen het verzorgingsgebied.

Dit geldt voor nieuwe patiënten, die naar Vleuten zijn verhuisd of verhuizen en hier nog GEEN huisarts hebben. Voor patiënten die al een huisarts hebben in Vleuten (inclusief Vleuterweide) blijven we dus helaas ook gesloten; dit om de zorg voor onze huidige patiënten kwalitatief te kunnen blijven waarborgen.

Uitzondering: Wanneer u al ingeschreven bent bij 1 van de andere praktijken in Gezondheidscentrum Vleuten Dorp, vragen we u uw wens tot overstappen naar onze praktijk, eerst met uw eigen huisarts te bespreken. Daarna willen we dan graag eerst kennismaken om elkaars verwachtingen uit te spreken.

 

LET OP!! Wij hanteren het volgende verzorgingsgebied voor nieuwe inschrijvingen: 3451 (Vleuten-Dorp) en 3455 (Haarzuilens).

 

Vul dit inschrijfformulier in en mail deze naar praktijk@huisartsenpraktijkbronkhorst.nl of vul het volgende formulier in:

Inschrijfformulier

    Ik geef toestemming aan onderstaande zorgverlener om mijn gegevens beschikbaar te stellen voor raadpleging door andere zorgverleners (zoals medewerkers huisartsenpost en ziekenhuis).


    Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de patiënt inschrijving
    Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
.